Update werken 29 maart 2019

In de week van 1 april wordt het Stationsplein opgebroken voor de heraanleg (lees daar hier meer over). Vóór de rommelmarkt op 28 april zal er steenslag ingelegd worden.

Tegen dan zullen ook de kasseien aangelegd zijn in de Lange Dreef, vanaf het Stationsplein tot aan het kruispunt met de Kruisstraat.

Eind april wordt het kruispunt van de Lange Dreef met de Kruisstraat terug opengesteld voor verkeer. Op dat moment worden de Sint-Marcusweg en de Sint-Jansstraat afgesloten, voor de afwerking van die straten als aansluiting op de Lange Dreef.

 

 

Voor je reageert, lees hier onze spelregels!

9 Comments

 • David Van Dromme

  29 maart 2019

  Wat wordt concreet bedoeld met heraanleg en afwerking van die straten ivm. de Sint-Jansstraat en Sint-Marcusweg? Is het eerste wat ik daar van hoor.

  Reply
 • An Mertens

  30 maart 2019

  Hier hetzelfde..ik weet van niets??

  Reply
 • Gerard Braeckmans

  1 april 2019

  Wanneer wordt de brug richting Boortmeerbeek terug opengesteld?

  Reply
  • Toekomst Rijmenam

   1 april 2019

   De brug zal terug opengesteld worden vóór het bouwverlof (eind juni/begin juli 2019).

   Reply
 • Dieter

  2 april 2019

  Al een geluk dat er afgeschermede fietspaden zijn voorzien, zelfs geen moordstroken. Het is enkel een kwestie van termijn voor er (dodelijke) ongelukken gaan gebeuren!!! En dat voor de beste fietsgemeente van het land!!!

  Reply
 • nieman

  3 april 2019

  Ja, inderdaad!! DE fietsgemeente voorziet geen fietspaden!!!

  Reply
 • David Van Dromme

  4 april 2019

  Ik herhaal mijn vraag van 29 maart, intussen toch wel even geleden, wat bedoelen jullie concreet met: “Eind april wordt het kruispunt van de Lange Dreef met de Kruisstraat terug opengesteld voor verkeer. Op dat moment worden de Sint-Marcusweg en de Sint-Jansstraat afgesloten, voor de heraanleg en afwerking van die straten.” Dat is namelijk het eerste wat ik (en blijkbaar ook An Mertens) daar van hoor… Ik hoop maar dat ze hier ook niet voor MAANDEN onze straat ontoegankelijk gaan maken.

  Reply
  • Toekomst Rijmenam

   4 april 2019

   Het gaat enkel om werken om de overgang te maken met de nieuw aangelegde Lange Dreef, zodat ze mooi aansluiten.

   Reply
 • David Van Dromme

  9 april 2019

  ok, we worden al veel te lang geplaagd door deze veel te lang aanslepende werken. Wanneer komt hier eigenlijk een eind aan? Wat is de verwachtte einddatum van deze klucht? Waarom is er in het bestek voor de werken geen clausule ingebouwd met positieve en negatieve penaliteit met afgesproken einddatum der werken? Bij overschrijding: (zware) boete, bij voortijdige en kwaliteitsvolle afwerking: beloning. Alleen zo krijg je werken op een redelijke termijn afgerond. Wat gebeurt nu: aannemer neemt zoveel mogelijk werken tegelijk aan, en zo nu en dan zet hij er eens een paar man aan als het hem best uitkomt …

  Reply

Geef een reactie


ToekomstRijmenam.be is een website beheerd door de gemeente Bonheiden.

Ontwerp en programmatie door De Huzaren.