Tijdelijke wijziging verkeerssituatie Amerstraat

Vanaf maandag 25 februari start de aannemer met de verdere werken aan de riolering in de Brugstraat.

Op dit moment kan je nog met de wagen langs de verbinding Amerstraat en Hoogstraat rijden. Maandag gaat deze verbinding in de loop van de dag dicht, en dan kan je langs de verbinding van Amerstraat, Brugstraat en ovonde rijden.

De aannemer doet zijn uiterste best om de hinder tot een minimum te beperken.

Voor je reageert, lees hier onze spelregels!

One Comments

  • Snoeck Regine

    22 februari 2019

    Dank u voor de informatie, maar er is iets niet duidelijk. De twee weken geleden beloofde verbinding tussen Amerstraat en ovonde is nog niet aangelegd, via via hebben we vernomen dat er steenslag zou gelegd worden, maar ook daarvan is nog niets te bespeuren. Gaat die er nog komen in het weekend? Want zoniet kan er maandag dus ook niemand meer de Amerstraat in en uit en moeten ook de wagens daar weg. Graag nog een verduidelijking aub zodat we onze voorzorgen kunnen nemen, met dank

    Reply

Geef een reactie


ToekomstRijmenam.be is een website beheerd door de gemeente Bonheiden.

Ontwerp en programmatie door De Huzaren.