Werken Lange Dreef en tijdelijke parking Domein Sluyts

In de Lange Dreef is de aannemer bezig met de aanleg van riolering. Door de sneeuw hebben de werken enkele dagen stil gelegen. Van zodra dit mogelijk is werkt de aannemer weer verder.

Vanaf maandag 28 januari kunnen de bezoekers van lokale handelaars parkeren in Domein Sluyts (het Kastanjebos). Het verharde gedeelte dat momenteel dient als basketbalveld zal tijdelijk als parking heringericht worden. De parking is bereikbaar vanaf de Korte Dreef en blijft tot de werken in de Lange Dreef zijn afgerond.

Voor je reageert, lees hier onze spelregels!

2 Comments

 • Snoeck Regine

  4 februari 2019

  1. Wanneer wordt de Amerstraat afgewerkt? En zullen wij nog een uitgang hebben uit deze straat wanneer de werken aan kruispunt Hoogstraat beginnen, deze werken hadden volgens het schema allang gedaan moeten zijn, wat is het nieuwe schema nu?
  2. De enige postbus in Rijmenam hangt op een quasi onbereikbare plaats tegenover de Bombardon midden de werf, het ligt er vol buizen en ze is veel te hoog opgehangen, wordt ze wel degelijk gelicht door de post, want ik heb gisteren een belangrijke brief gepost, na een oversteek door de modder. Mensen die slecht te been zijn kunnen onmogelijk hun post kwijt daar. Er moet toch een degelijke oplossing zijn daarvoor?

  Reply
  • Toekomst Rijmenam

   11 februari 2019

   Op dit moment worden de kasseien gelegd in de Brugstraat en Amerstraat. Binnen een drietal weken zullen de Amerstraat en het eerste gedeelte van de Brugstraat dan terug bereikbaar zijn via de ovonde.

   Reply

Geef een reactie


ToekomstRijmenam.be is een website beheerd door de gemeente Bonheiden.

Ontwerp en programmatie door De Huzaren.