Update werken 10 januari 2019

De werken verlopen volgens schema. In de Lange Dreef is de aannemer volop bezig met de aanleg van riolering.

Naast de brug worden op dit moment sonderingswerken uitgevoerd, als voorbereiding op de werken in de Brugstraat. Dit heeft geen invloed op het verkeer. De werken in de Brugstraat starten zoals voorzien begin februari.

Vanaf maandag 14 januari wordt er gewerkt in de 2 pompputten in de Korte Dreef t.h.v. Brakelberglei. Deze aanpassingswerken zullen ongeveer 14 dagen in beslag nemen (afhankelijk van het weer). De Korte Dreef wordt dan tijdelijk afgesloten vanaf het kruispunt met Brakelberglei tot net voor het kruispunt met Baxbos (kruispunt Baxbos blijft open). Dit heeft gevolgen voor een aantal bushaltes (klik hier voor meer informatie over de haltes).

Voor je reageert, lees hier onze spelregels!

2 Comments

 • nieman

  10 januari 2019

  Als de aannemer de zware tractoren met de grote met zand geladen aanhangers die de duizenden tonnen zand nog moeten wegvoeren van de reuzehoop aan de werken van aquafin langs de Dijle allemaal langs de nieuwe ovonde gaat sturen, zoals nu het geval, dan kunnen ze binnen 2 maand opnieuw beginnen aan de ovonde. De timing of afstemming van de werken op elkaar lijkt hier in het 100 te lopen….

  Reply
 • Draco G

  11 januari 2019

  Zal het stuk Broekstraat vanaf kruispunt Korte Dreef-Kruisstraat tot aan T-splitsing Brakelberglei-Broekstraat ingericht worden als tweerichtingsverkeer zodanig die buurt ontsloten kan worden gedurende de werken aan de pompputten in de Korte Dreef?

  Reply

Geef een reactie


ToekomstRijmenam.be is een website beheerd door de gemeente Bonheiden.

Ontwerp en programmatie door De Huzaren.