Stand van zaken 9 maart 2018

De lente komt naar Rijmenam! De aannemer brengt volgende week de groenvakken in orde en zorgt dat ze plantklaar gemaakt worden. We zullen deze lente dus kunnen genieten van Rijmenam in bloei. Ondertussen heeft de aannemer ook verder gewerkt aan de straten. De Amerstraat werd ondertussen betegeld en de Dijleweg staat als volgende op de planning.

Bij de stabiliteitswerken is helaas opnieuw een gedeelte van de kerkhofmuur verzakt. De aannemer doet het nodige om zo snel mogelijk een oplossing te vinden.

Voor je reageert, lees hier onze spelregels!

7 Comments

 • Ward

  9 maart 2018

  De Amerstraat is intussen gedeeltelijk betegeld en gedeeltelijk geasfalteerd… ;))

  Reply
 • Koenraad

  9 maart 2018

  Najaar winter lente alle seizoenen van het jaar grote verkeersdrukte in de Broekstraat die maar voort blijft duren…. Komt precies geen einde aan!!!

  Reply
 • nieman

  10 maart 2018

  Koenraad, zet is een ander plaat op. ze is grijsgedraaid.

  Reply
 • Koenraad

  11 maart 2018

  We zijn hier allemaal grijsgedraaid van de overlast en verkeersdrukte!!!!

  Reply
 • Ragna

  22 maart 2018

  Wanneer opent de Dijleweg terug voor verkeer? De aannemer is momenteel bezig om stenen midden te plaatsen in de Sint-Maartensberg, hoelang zullen deze werken duren? Zal er voor gezorgd worden dat de huizen toegankelijk blijven?

  Reply
  • Toekomst Rijmenam

   22 maart 2018

   We zijn op dit moment volop bezig met de nieuwe planning. Eén van de volgende dagen wordt er een update op de website geplaatst.

   Reply
   • Marie

    22 maart 2018

    Graag dan ook bij die mededeling over de nieuwe planning, vermelden wanneer het kruispunt Dijleweg-Hogenopstal wordt aangelegd en geopend.

    Reply

Geef een reactie


ToekomstRijmenam.be is een website beheerd door de gemeente Bonheiden.

Ontwerp en programmatie door De Huzaren.