Rioleringswerken Sint-Maartensberg verlopen vlot

Deze week zijn de rioleringswerken gestart op Sint-Maartensberg, aan de kant van de pastorij. Tegelijk met de werken is er een archeologisch onderzoek bezig.

Deze werken verlopen zeer vlot en er wordt verwacht dat de aannemer tegen het einde van deze week voorbij de toegangspoort zal geraken. Hierdoor zou Sint-Maartensberg vanaf het weekend opnieuw makkelijker bereikbaar moeten zijn.

 

Voor je reageert, lees hier onze spelregels!

5 Comments

 • Sven

  11 februari 2018

  Kunnen jullie in de Dijleweg eens komen kijken naar de net aangelegde opritten met kasseistenen? Deze zijn niet gestabiliseerd en op verschillende plaatsen al aan het verzakken ten gevolge van wagens, die ze gebruiken om te draaien als ze realiseren, dat ze niet door kunnen naar Muizen of naar de voetbalclub. Als de bewoners hun wagen(s) terug op de oprit gaan plaatsen en er met regelmaat over moeten, dan zijn deze binnen de kortste keren kapot.

  Reply
  • Toekomst Rijmenam

   12 februari 2018

   Dank voor de melding. Het probleem zal besproken worden op de volgende werfvergadering.

   Reply
   • Sven

    16 februari 2018

    Update: Men heeft ondertussen bij de aanleg van de overige opritten correcties aangebracht waar er schade was, echter zoals in het oorspronkelijke bericht aangegeven, baten herstellingen niet als de initiƫle aanleg niet correct is gedaan. De kasseistenen zijn niet gestabiliseerd (los zand) en ook niet aangedrukt (een tik met een hamer telt niet), waardoor bij de minste druk er terug overal verzakkingen, scheuren of verschuivingen zijn. Ondertussen is er dus overal weeral schade aan de opritten in de Dijleweg.

    Reply
 • Sven

  12 februari 2018

  Bedankt om dit mee te nemen.

  Reply
 • Bleekhofke

  15 februari 2018

  Profitiat aan de werkmannen! Ze doen hun uiterste best om de overlast zogoed mogelijk te minimaliseren,hier op sintmaartensberg.
  Als het goed is mag dat ook gezegd worden. He!

  Reply

Geef een reactie


ToekomstRijmenam.be is een website beheerd door de gemeente Bonheiden.

Ontwerp en programmatie door De Huzaren.