Herstellen wegbermen Broekstraat vanaf 6 februari

Op dinsdag 6 februari 2018 start de technische uitvoeringsdienst met het herstellen en aanvullen van de wegbermen in de Broekstraat. Door het toegenomen verkeer als gevolg van de werken in Rijmenam-centrum, zijn ze dringend aan herstelling toe.

Om deze werken veilig te kunnen uitvoeren, wordt de Broekstraat tijdelijk afgesloten. De werken worden uitgevoerd tussen 8.30u en 16u en zullen vermoedelijk 3 dagen duren, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Er kan dus tijdelijk verkeershinder ontstaan. De straat blijft uiteraard bereikbaar voor de hulpdiensten.

Voor je reageert, lees hier onze spelregels!

11 Comments

 • Koenraad

  9 februari 2018

  Het is er echt niet meer veilig en aangenaam wonen in de Broekstraat in Rijmenam.
  De ene auto na de andere en zonder respect………
  De tijden van wakker te worden met het geluid van de natuur en de vogeltjes is voorbij nu worden we wakker naast het geluid en de trillingen van de autostrade in Rijmenam !!!!!!!!!!!!!

  Reply
 • Ivo N.

  10 februari 2018

  Ni overdrijven Koenraad. Iedereen moet zijn steentje bijdragen.
  Als ze morgen in de broekstraat zouden gaan werken dan moet gij ook langs ergens anders rijden. En dan kunnen de mensen die in die straat rijden ook niet meer wakker worden met de vogeltjes…

  En wat bedoelt ge met “geen respect”? Moeten de chauffeurs misschien in de gracht rijden en op hun knieen een tegenligger groeten?

  Reply
 • nieman

  14 februari 2018

  Koenraad? zo stil?

  Reply
 • Koenraad

  14 februari 2018

  Je hebt helemaal gelijk de Broekstraat is de veiligste straat van onze gemeente
  Waar je elkaar op een veilige manier kunt kruisen en waar er een paar auto’s komen voorbij gereden die je op een hand kunt tellen……
  Ben eens benieuwt de gemeente heeft zijn best gedaan om de vernielde bermen te herstellen hoe lang het zal duren tot het weer helemaal is uitgereden en hoeveel scheuren en verzakkingen in het wegdek zullen bijkomen. Geen respect dus voor andermans werk!!!!

  Reply
 • Koenraad

  14 februari 2018

  Normaal als er ergens werken zijn loost met niet al het verkeer in een binnenstraat waar zelfs op sommige plaatsen amper plaats is om te kruisen maar op een veilige hoofdbaan een baan die er voor geschikt is om al dat zwaar verkeer te dragen……
  Zo’n taferelen zoals in de Broekstraat nog nooit meegemaakt in mijn leven.

  Reply
 • Koenraad

  14 februari 2018

  Is er al een datum in zicht wanneer de Dijleweg weer open gaat en de Broekstraat (hopelijk) verlost is van al dat sluipverkeer dat hier komt doorrazen en wanneer is er nog een infovergadering voor de buurtbewoners zodat de problematiek besproken kan worden

  Reply
  • Toekomst Rijmenam

   15 februari 2018

   Volgens de huidige planning zal de Dijleweg half maart terug opengesteld worden. Dit is uiteraard sterk afhankelijk van de weersomstandigheden.

   Reply
 • Koenraad

  16 februari 2018

  Nog minstens een maand? Zijn ook dus geen positieve vooruitzichten!!!!
  Daartegen zijn alle bermen weeral kapotgereden!!!!! Nu hebben ze al hekken aan de oude bakker in Bonheiden dorp geplaatst dus de sloop zal weldra beginnen dus nog meer passage in de Broekstraat van mensen die Bonheiden dorp helemaal willen negeren!!! Daartegen is de weg helemaal verscheurd en verzakt in levensgevaarlijke beek en de bewoners van de Broekstraat zitten dan met de gebakken peren????? We maken ons grote zorgen!!!!!

  Reply
 • Ivo L

  12 maart 2018

  @Toekomst Rijmenam : Het is nu half maart, maar als ik de Dijleweg zie zal dat daar nog niet snel worden opgesteld.
  Graag update van de werken !!!

  Reply
  • Toekomst Rijmenam

   22 maart 2018

   We zijn op dit moment volop bezig met de nieuwe planning. Eén van de volgende dagen wordt er een update op de website geplaatst.

   Reply
 • ivo nieman

  17 maart 2018

  15/2/18: “Volgens de huidige planning zal de Dijleweg half maart terug opengesteld worden. Dit is uiteraard sterk afhankelijk van de weersomstandigheden.”

  Als ik zie hoe dat daar vooruit gaat dan kan dat zelfs eind mei niet klaar geraken. Ook voor mij graag een CORRECTE update.

  Reply

Geef een reactie


ToekomstRijmenam.be is een website beheerd door de gemeente Bonheiden.

Ontwerp en programmatie door De Huzaren.