Aansluiting persleiding Gemeenteplein

De persleiding ter hoogte van het Gemeenteplein wordt op dit moment aangesloten. Hierdoor is Sint-Maartensberg tijdelijk niet bereikbaar met de wagen via Gemeenteplein. Je geraakt er enkel via de Kloosterstraat. Deze werken zijn van beperkte duur en zullen nog voor het einde van de week klaar zijn.

Voor je reageert, lees hier onze spelregels!

One Comments

  • Snoeck Regine

    12 januari 2018

    En wanneer is de beurt aan de Amerstraat, dat was beloofd voor eind 2017, nu eind januari, maar er beweegt niets, terwijl we als bewoners minder en minder parkeerplaats hebben op het Gemeenteplein. Onze garage in de Amerstraat is nu als sinds augustus onbereikbaar. Het wordt tijd dat deze straat eindelijk prioriteit krijgt. Verder is het hier op de hoek van de Amerstraat zeer onveilig, door de slecht afgebakende werken. De auto’s razen door het dorp onder bulldozers die aarde verplaatsen. Gelukkig is er nog geen ongeval gebeurd. We hebben ook geen bericht gekregen dat ons huis zelf op de hoek onbereikbaar zou zijn dezer dagen, dat is het minste wat had kunnen gebeuren

    Reply

Geef een reactie


ToekomstRijmenam.be is een website beheerd door de gemeente Bonheiden.

Ontwerp en programmatie door De Huzaren.