Dijleweg: update 14/12

Door het aanhoudende winterweer zijn de werken sterk vertraagd. De onderlaag in asfalt zal dus niet meer voor het bouwverlof aangelegd worden.

De aannemer doet zijn uiterste best om verder te werken op de momenten dat het weer het toelaat, zoals afgelopen zaterdag 9 december. Ook op zaterdag 16 december zal er verder gewerkt worden.

Het aanwerken van de opritten kan pas daarna gebeuren.

Na deze werken zal er een tijdelijke verbinding zijn tussen de Dijleweg en de Brugstraat. Deze gaat terug dicht om de ovonde af te werken (± april 2018). We houden je uiteraard op de hoogte via deze website.

Voor je reageert, lees hier onze spelregels!

2 Comments

 • Van Herreweghe

  5 december 2017

  Wanneer wordt in de Kruisstraat de pech strook aangelegd?

  Reply
 • Marie

  6 december 2017

  De doorgang voor de opritten die momenteel is voorzien in de Dijleweg is slechts 3m breed. Normaal wordt standaard 4m voorzien…. kan iemand ons laten weten waarom dit zo smal wordt gemaakt??? Bovendien zijn de boordstenen aan die opritten ook zeer hoog geplaatst… Aangezien de straat veel smaller wordt dan vroeger, zal het dus onmogelijk zijn om op de opritten te rijden zonder de autobanden elke keer te beschadigen. Is het mogelijk om dit met spoed te bekijken? Alvast bedankt!

  Reply

Geef een reactie


ToekomstRijmenam.be is een website beheerd door de gemeente Bonheiden.

Ontwerp en programmatie door De Huzaren.