Dijleweg eind januari klaar

Als het weer een beetje meezit, zal de onderlaag in asfalt nog vóór het bouwverlof aangelegd worden. Het streefdoel is dat inwoners van de Dijleweg tijdens de kerstperiode met de wagen tot aan hun huis kunnen geraken. De aannemer zal hiervoor zijn uiterste best doen.

Het aanwerken van de opritten zal in januari gebeuren. De Dijleweg zou dan eind januari klaar zijn. Dit is uiteraard ook sterk afhankelijk van de weersomstandigheden.

Na deze werken zal er een tijdelijke verbinding zijn tussen de Dijleweg en de Brugstraat. Deze gaat terug dicht om de ovonde af te werken (± april 2018). Daarover houden we je uiteraard op de hoogte via deze website.

Voor je reageert, lees hier onze spelregels!

2 Comments

 • Van Herreweghe

  5 december 2017

  Wanneer wordt in de Kruisstraat de pech strook aangelegd?

  Reply
 • Marie

  6 december 2017

  De doorgang voor de opritten die momenteel is voorzien in de Dijleweg is slechts 3m breed. Normaal wordt standaard 4m voorzien…. kan iemand ons laten weten waarom dit zo smal wordt gemaakt??? Bovendien zijn de boordstenen aan die opritten ook zeer hoog geplaatst… Aangezien de straat veel smaller wordt dan vroeger, zal het dus onmogelijk zijn om op de opritten te rijden zonder de autobanden elke keer te beschadigen. Is het mogelijk om dit met spoed te bekijken? Alvast bedankt!

  Reply

Geef een reactie


ToekomstRijmenam.be is een website beheerd door de gemeente Bonheiden.

Ontwerp en programmatie door De Huzaren.