Maandag aanleg fietspad Dijleweg

Als het weer het toelaat, zal de aannemer op maandag 13 november beton gieten voor de aanleg van het fietspad op de Dijleweg. Dit werk zal enkele dagen in beslag nemen.

 

Voor je reageert, lees hier onze spelregels!

6 Comments

 • Ragna

  13 november 2017

  De straatverlichting is weggenomen, de weg naar onze huizen is griezelig momenteel. De paaltjes voor de afbakening van het fietspad zijn amper zichtbaar. Wanneer wordt de straatverlichting geplaatst?

  Reply
  • Toekomst Rijmenam

   13 november 2017

   De nieuwe straatverlichting zal worden geplaatst als het fietspad klaar is, en de onderlaag geasfalteerd. De exacte datum is momenteel nog niet gekend.

   Reply
 • Koenraad

  23 november 2017

  Wat er allemaal niet komt door gereden door de Broekstraat….
  bordje en bareel uitgezonderd plaatselijk verkeer wordt massaal genegeerd
  (nu al maanden aan een stuk) Op sommige plaatsen zijn de zachte bermen helemaal uitgereden.

  Reply
 • Flip

  25 november 2017

  EĆ©ntje voor de historicussein onder ons, de vijver is gevuld ter hoogte van de Hoge Opstal, nu is het wachten op de vissen zodat we volgend jaar de lang verwachte heropening van de visclub ‘Moed en GEDULD’ kunnen inwijden.
  We verwachten een persoonlijke uitnodiging.
  Nu als het van onze burgemeester moet afhangen zal het niets worden.
  Waarom, ongeveer anderhalve maand geleden heeft een van de politieker persoonlijk de burgemeester op de hoogte gesteld van de uitzonderlijke slechte staat van de parking, lees de omleiding,van onze dorpsschool. Tot op heden is er nog NIETS aan veranderd, waar een aanhanger steentjes de oplossing bied. Men zal aan het wachten zijn van de claims die zullen binnenstromen van stuk gereden ophangingsonderdelen van onze wagens. Toppie van onze politiek.

  Reply
  • Toekomst Rijmenam

   27 november 2017

   De toestand op de Dijleweg is structureel verbeterd. Er werd grondverbetering toegepast over heel het traject. Slechte grond werd afgegraven en aangevuld met steenslag, om een stabiel ondergrond te verkrijgen. Door de zware regenval de afgelopen dagen zijn de grote plassen onvermijdelijk.

   Reply
 • Sven

  3 december 2017

  Beste, ik vermoed dat bovenstaande reactie eerder doelde op de zandparking aan de knipoog (niet op de Dijleweg waar enkel plaatselijk verkeer mag), waar men een lus heeft gelegd. Deze zandparking heeft putten, die als men ze meermaals moet nemen (bv. bewoners Dijleweg/Hogenopstal), dat men de auto structureel beschadigd.
  Kan men iets doen aan de putten in de zandparking (nu een lus) aan de school?

  Reply

Geef een reactie


ToekomstRijmenam.be is een website beheerd door de gemeente Bonheiden.

Ontwerp en programmatie door De Huzaren.